logo


HZ Dekor rørføringslist

produkter_liten• Skjuler rørføringer langs vegg
  (og elektriske kabler ved behov).

• Rask og enkel montasje av 
  radiatorer i nye og eksisterende
  bygg.

• Kostnads- og tidsbesparende 
  installasjon/montering.

• Rørene kan legges løst på gulvet,
  langs veggen, før man fester
  disse med rørføringslistens
  kombinerte klammer og brakett.

Dette er et delikat og monteringsvennlig system for skjult montasje av rør ved installasjon av radiatorer, først og fremst i eksisterende bygg.
Er alternativet å slisse inn rørene i veggen, vil rørføringslisten være mindre risikabelt samt tids- og kostnadsbesparende. I tillegg vil det bli minimalt med byggeforstyrrelser (støv og støy), som kan være en viktig faktor når det er snakk om ny rørføring i et bygg som er i bruk. Denne typen installasjon forenkler også service eller utskiftning av gamle rør. Rørføringslistene levers i mange forskjellige farger og utførelser så som hvit, ulike imiterte tresorter, dels i polymer,- og dels i komposittmateriale.
radiatoranslutning2_liten trelist_liten

Overgangen fra rørføringslist til radiator har blitt løst med en kompakt og diskré radiatoranslutning. Grunnet sin flate bakside og slanke fasong, blir radiatoranslutning liggende tett inntil veggen og man slipper å slisse den inn.

vertikal_liten radiatoranslutning1_liten

I overgangen mellom etasjer eller ved rørføringer langs himlingen, brukes en U- eller en L-kanal. Disse kommer i forskjellige mål og kan også brukes langs gulvet hvis det er behov for plass til større eller flere rør.    

plastlist_liten

I overgangen mellom etasjer eller ved rørføringer under himlingen, brukes en U- eller en L-kanal. Disse kommer i forskjellige mål og kan også brukes langs gulvet i tilfeller der det er behov for plass til større eller flere rør.

 
ABK-Qviller AS, avdelingskontor Tønsberg

Web: D-SIGN