logo


Konvektor

Konvektorer avgir hovedsaklig konveksjon_liten
konveksjonsvarme. Det vil si at luften omkring konvektorribbne blir varmet opp så den stiger og presser den kjøligste luften ned til gulv, og dermed også tilbake til konvektoren.

Konvektorer plassert under vindu, hindrer kaldras effektivt. En kan også bruke konvektorer for å hindre kaldras ved dør, ved å bruke nedfelt konvektor.

Konvektoren er mer plasseringsvennlig enn en radiator. De kan bygges inn i kasser eller felles ned i gulv for mest mulig diskré oppvarming. Konvektorer montert på gulv trenger ikke ha «fri sikt» inn mot rommet. Den kan plasseres bak møbler, noe som gir mer frihet i utformingen av den øvrige innredningen.

En konvektor avgir mye mindre strålevarme enn en radiator, og bruker derfor ikke unødig energi på å varme opp gjenstander rundt varmekilden.

Gå til Arbonia konvektorer

Gå til Licon konvektorer

Vi fører to typer konvektorer av høy kvalitet, begge produsentene har lang erfaring med konvektorer. Arbonia er opprinnelig en bedrift fra Arbon i Sveits, som har produsert radiatorer og konvektorer i 50 år. Licon har konvektorer og tilbehør som sitt eneste produkt, og er derfor en forgjenger når det gjelder ny teknologi.

Vi fører også viftekonvektorer fra Licon , som gir mange ekstra fordeler.

 
ABK-Qviller AS, avdelingskontor Tønsberg

Web: D-SIGN