logo


MagiCAD

Logoen til MagiCAD

MagiCAD er et markedsledende IFC-sertifisert BIM-verktøy, som dekker hele spekteret innen prosjektering av VVS- og El-installasjoner. Med MagiCAD kan man enkelt designe ulike systemer som f.eks. vannbårne varmesystemer.

Fordelene ved å benytte et slikt program er at prosjekterende kan på en enklere måte designe systemer og tilpasse. I tillegg blir det lettere å samhandle mellom de involverte partene i et byggeprosjekt, som f.eks. arkitekter, strukturelle designere, installasjonsarbeidere, utbyggere og anleggsledere.

Progman, selskapet som utvikler MAgiCAD, er en aktiv støttespiller for BIM (Building Information Model) og bruker åpne standarder. Dette gjør at man kan jobbe med MagiCAD på AutoCAD eller Revite, avhengig av hva man selv foretrekker.

En av de store fordelene med MagiCAD er dens store database. I databasen vil man umiddelbart få tilgang til mer enn 200.000 produkter fra ledende internasjonale produsenter. 3D-modellene i databasen har riktige dimensjoner og produktenes tekniske data er lagret.

I MagiCAD kan du enkelt veksle mellom wire-frames, 2D- og 3D-tegninger etter eget ønske.

Flere av våre leverandører har produkter i denne databasen:
Kermi Radiatorene type 10, type 11 og Therm X2 (ikke Verteo Profil)
TTM Shuntopac, blandekaret RTB 61-100 og NoXygen
Grundfos Alpha2, Magna og TP
Licon FK, OKIOC, OKN, OL, OLB, OLE, PK, PKB, PKBOC, PKIOC, PKOC og PKNOC
Spirotech Spirovent
VIR 9505

Klikk deg inn på MagiCAD sin nettside for å laste ned våre produkter fra produktdatabasen.

 
ABK-Qviller AS, avdelingskontor Tønsberg

Web: D-SIGN